Du er her

Beskæftigelsesforløb

I samspil skaber vi mening, udvikling og retning mod uddannelse og beskæftigelse

Vores beskæftigelsesforløb er bygget op omkring en individuel og håndholdt indsats, hvor vi gennem en anerkendende og relationsbåret kontakt, styrker og sætter menneskets kompetencer og færdigheder i spil på nye måder.

I situationer, hvor det er svært at fastholde job eller uddannelse, eller hvor det er vanskeligt at finde vejen til de rette valg. Når overblikket mangler, når det er svært at holde styr på økonomien, svært at passe en behandling, svært at præsentere sig selv godt nok, og når det kræver mere energi end normalt at indgå i sociale sammenhænge, så kan et beskæftigelsesforløb hos os være den afgørende forskel.

Det, der åbner nye muligheder. Det næste skridt mod uddannelse, beskæftigelse, nye relationer og et klarere billede af egne ønsker og muligheder.

I Team Olivia - kompetence & udvikling møder du erfarne mentorer og jobcoaches der går ind i beskæftigelsesforløb i hjemmet, i virksomheder, på uddannelsesinstitutioner og andre relevante steder. Vi har tilknyttet erfarne mentorer med erfaring indenfor misbrugsbehandling, psykiatri, uddannelse mv., samt jobcoaches med et bredt og solidt virksomhedsnetværk.

Klik her og se et udpluk af de indsatser vi tilbyder på beskæftigelsesområdet!

Vil du vide mere? 
Du er altid velkommen til at skrive eller sms/ringe til os og få en uddybende snak.