Du er her

Mød os her

Besøgsadresse

Team Olivia
Kompetence & Udvikling
Hørkær 20, 2. sal
2730 Herlev
Telefon: +45 8888 7171
E-mail: info@toku.dk

Postadresse

Team Olivia
Kompetence & Udvikling
Hørkær 20, 2. sal
2730 Herlev

Mads Lawaetz

Mads Lawaetz

Chef & udviklingskonsulent

[javascript protected email address] +45 2980 4682

Mit faglige virke har sit udgangspunkt i en socialrådgiveruddannelse, en del systemisk uddannelse og 23 års arbejde med mennesker, der oplever udfordringer i alle afskygninger lige fra angst, misbrug, fysiske og psykiske udfordringer, vrede, kriminalitet og meget mere.

Alle de mennesker, jeg er stødt på professionelt og privat, har været med til at vise mig, at det er vigtigt i kontakten til de mennesker, vi møder i livet, at finde fælles arenaer for vores kommunikation, som kan udvikle og være med til at åbne veje for deltagelse og medejerskab i tilværelsen. For mig er det centralt, at vi alle træffer valg, der leder os ind i livet, og at disse valg, tegner os som mennesker. Vi kan sammen udforske og bruge både valg og vilkår i vores søgen efter nye veje i livet.

Therese Bjerre

Therese Bjerre

Socialfaglig konsulent & metakognitiv terapeut

[javascript protected email address] +45 3026 9468

Jeg er uddannet socialrådgiver og metakognitiv terapeut. Jeg har erfaring fra det kommunale som sagsbehandler og i det private som medejer af et bosted for anbragte unge udenfor hjemmet. Jeg har kendskab til arbejdet under kommunale rammer, krav og lovgivning, hvordan det er at være familie i systemet/forældre til en anbragt ung og hvordan det er at være et ungt mennesker der har svært ved at finde vej til uddannelse eller job.

Jeg er optaget af arbejdet med udvikling af potentialer og ressourcer hos den enkelte og i familien. Jeg tror på, at man står stærkere i et fællesskab og at alle mennesker grundlæggende gør det bedste de kan, men at nogen mennesker har brug for ekstra læring og indsigt for at finde frem til de muligheder og ressourcer de reelt indeholder. Min erfaring har lært mig, at det er i relationen vi skaber det største rum for udvikling – sammen med det enkelte menneske.

Tobias Nielsen

Tobias Nielsen

Psykolog & udviklingskonsulent

[javascript protected email address] +45 4290 7863

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og har i mange år arbejdet med udvikling, læring og ungdomslivet, både som facilitator, coach og procesleder. Jeg har været frivillig ungerådgiver i Headspace på Nørrebro, og er trænet facilitator hos True North, hvor jeg har flere års erfaring med at skabe aktive, udviklende og interagerende læringsprocesser.

Jeg er især optaget af samtaler, og hvordan vi i samtaler med andre bliver klogere på os selv, og lærer af hinanden. Jeg tror på, at vi udvikler os allermest når vi ’læner’ os ind i fællesskaber, og lærer hinanden at vi ikke skal håndtere alle udfordringer og tilværelsesprojekter alene.

Tim Laumann

Tim Laumann

Socialfaglig konsulent & mentor

[javascript protected email address] +45 7176 4982

Jeg har en socialfaglig baggrund med lidt forskellige kurser og kortere uddannelser koblet på. Jeg har erfaring fra Københavns kommune, hvor jeg har siddet som sagsbehandler for stort set alle målgrupper inden for beskæftigelse. Da jeg har siddet som sagsbehandler i kommunerne ved jeg, hvad der rør sig inde i jobcentrene, samt hvilke rammer de kan være udfordret af.

De seneste år har jeg arbejde ved private leverandører til jobcentrene, hvor min primære rolle har været, at få jobcentrenes ønsker og borgernes drømme til at mødes.

Jeg ser mine forløb, som et samspil mellem to running backs i amerikansk fodbold: min rolle som fullback er, at bane vejen og blokkere for forhindringer, mens borgeren som halfback kan få ro til at kaste bolden i mål uden for mange forstyrrelser.

Sebastian Skovby

Sebastian Skovby

Mentor

[javascript protected email address] +45 7199 7203

Jeg har arbejdet med udsatte børn, unge og voksne i en årrække og er i færd med at opkvalificere mig uddannelsesmæssigt til socialrådgiver.

Jeg er meget nysgerrig af natur, hvilket giver mig en oprigtig interesse i, at lære mine medmennesker at kende. Jeg er af den overbevisning, at man bedst kan støtte og hjælpe en person, hvis personen føler sig mødt. Derfor forsøger jeg at lære personen at kende gennem nysgerrighed og åbenhed. Jeg går meget op i at være nærværende og skabe dialog med borgeren, for jeg mener, at en god relation kun kan skabes, hvis der også er plads til at vende private emner. Jeg arbejder meget ud fra at finde borgerens motivation og drømme, så man sammen kan arbejde hen i mod borgerens ønsker. Alle personer besidder ressourcer, og det er netop disse, som jeg i samarbejde med borgeren gerne vil fremhæve. 

Mia Alfred Andersen

Mia Alfred Andersen

Mentor

Jeg er uddannet socialrådgiver og interesserer mig særligt for, hvordan mennesker kan komme ud af tilstande hvor de føler sig overvældet af bekymringer eller oplever stærke symptomer på stress, angst eller tristhed.

Jeg har arbejdet med kognitive arbejdsmetoder i mange år, og er igang med en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse i kognitiv terapi. 

Jamil Farah Mehdi

Jamil Farah Mehdi

Mentor

Jeg er uddannet systemisk coach og har mange års erfaring, som mentor for unge og voksne.

I mit arbejde er mit fokus at skabe refleksioner samt fremhæve den positive livsfortælling og lade denne være bærende for hvert enkelte menneskes selvopfattelse. Jeg har fokus på muligheder frem for begrænsninger, og min overbevisning er at alle har en givende livsfortælling, som kan anvendes positivt i processen mod en sundere og lysere fremtid.

Jeg brænder for at arbejde med mennesker og jeg elsker at være med til at gøre en forskel. Jeg tror på at man selv er herre over sit liv, og at man, med den rette støtte, kan bryde mønstre samt nå sine mål og drømme. Vi kan alle hver især gøre kloden til et bedre sted, ved at starte med os selv.

Afshin Firouzi

Afshin Firouzi

Mentor

Jeg har i 15 år kombineret mine erfaringer fra det sociale og kreative arbejde, udfra et stærkt ønske om, at fange det mindste glimt i ethvert menneske.
At skabe stærke relationer og drivkraft, der vil give lysten til, at mine borgere kan selvstændiggøre sig selv, og få selv de hårdest fysisk og psykisk ramte til at følge deres drømme.
Jeg bruger mine pædagogiske kompetencer som coach/mentor og kontaktperson, samt min kreative faglighed fra musik, teater og filmbranchen i en kombination, hvor jeg udforsker undervisning- og coachingforløb på en ny og spændende måde.
Jobcentre, opholdssteder, sikret institutioner, krisecentre, asylcentre, kommunale samt private skoletilbud er nogle af de områder jeg har været indover med min ekspertise.

Jeg ønsker at give mine borgere den støtte vi sammen kan finde i processen, der vil fungere allerbedst for det enkelte individ.

 

Henriette Marvig (Barsel)

Henriette Marvig (Barsel)

Socialfaglig koordinator & mentor

[javascript protected email address] +45 7174 1485

Mit professionelle udgangspunkt har afsæt i en bred erhvervs- og uddannelsesmæssig erfaring. Jeg har en HD fra CBS, er uddannet idrætslærer og socialrådgiver, og har 8 års erfaring med at arbejde med mennesker bl.a. som ungerådgiver, samtalegruppeleder, mentor og idrætsinstruktør for fængselsindsatte.

Privat og professionelt er jeg optaget af andres velbefindende. Min mission i tilværelsen er at støtte andre i at udnytte deres fulde potentiale og opnå det liv, der er godt for dem.

Louise Sivertsen

Louise Sivertsen

Socialrådgiverpraktikant

[javascript protected email address] 71968614
Henrik Lundkvist

Henrik Lundkvist

Jobcoach

Heidi Jensen

Heidi Jensen

Jobcoach

Mobarak Hussein

Mobarak Hussein

Mentor

Christian Dinesen Maass

Christian Dinesen Maass

Mentor