Du er her

Mød os her

Find os her

Team Olivia
Kompetence & Udvikling
Hørkær 20, 2. sal
2730 Herlev
Telefon: +45 8888 7171
E-mail: info@toku.dk

Mads Lawaetz

Mads Lawaetz

Chef & udviklingskonsulent

[javascript protected email address] +45 2980 4682

Mit faglige virke har sit udgangspunkt i en socialrådgiveruddannelse, en del systemisk uddannelse og 23 års arbejde med mennesker, der oplever udfordringer i alle afskygninger lige fra angst, misbrug, fysiske og psykiske udfordringer, vrede, kriminalitet og meget mere.

Alle de mennesker, jeg er stødt på professionelt og privat, har været med til at vise mig, at det er vigtigt i kontakten til de mennesker, vi møder i livet, at finde fælles arenaer for vores kommunikation, som kan udvikle og være med til at åbne veje for deltagelse og medejerskab i tilværelsen. For mig er det centralt, at vi alle træffer valg, der leder os ind i livet, og at disse valg, tegner os som mennesker. Vi kan sammen udforske og bruge både valg og vilkår i vores søgen efter nye veje i livet.

Therese Bjerre

Therese Bjerre

Socialfaglig konsulent & metakognitiv terapeut

[javascript protected email address] +45 3026 9468

Jeg er uddannet socialrådgiver og metakognitiv terapeut. Jeg har erfaring fra det kommunale som sagsbehandler og i det private som medejer af et bosted for anbragte unge udenfor hjemmet. Jeg har kendskab til arbejdet under kommunale rammer, krav og lovgivning, hvordan det er at være familie i systemet/forældre til en anbragt ung og hvordan det er at være et ungt mennesker der har svært ved at finde vej til uddannelse eller job.

Jeg er optaget af arbejdet med udvikling af potentialer og ressourcer hos den enkelte og i familien. Jeg tror på, at man står stærkere i et fællesskab og at alle mennesker grundlæggende gør det bedste de kan, men at nogen mennesker har brug for ekstra læring og indsigt for at finde frem til de muligheder og ressourcer de reelt indeholder. Min erfaring har lært mig, at det er i relationen vi skaber det største rum for udvikling – sammen med det enkelte menneske.

Tobias Nielsen

Tobias Nielsen

Cand. Psych. & udviklingskonsulent

[javascript protected email address] +45 4290 7863

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og har i mange år arbejdet med ungdomslivet, udvikling og læring både som psykolog, facilitator og procesleder. Jeg erarbejdet narrativt, systemisk og mentalisering i mine samtaler, og er særligt optaget af traumehåndtering og vredeshåndtering hos unge og voksne. Jeg har været frivillig ungerådgiver i Headspace på Nørrebro, og er trænet facilitator hos True North, hvor jeg har flere års erfaring med at skabe aktive, udviklende og interagerende læringsprocesser.

Jeg er især optaget af samtaler, og hvordan vi i samtaler med andre bliver klogere på os selv, og lærer af hinanden. Jeg tror på, at vi udvikler os allermest når vi ’læner’ os ind i fællesskaber, og lærer hinanden at vi ikke skal håndtere alle udfordringer og tilværelsesprojekter alene.

Henriette Marvig

Henriette Marvig

Socialfaglig koordinator & mentor

[javascript protected email address] +45 7174 1485

Mit professionelle udgangspunkt har afsæt i en bred erhvervs- og uddannelsesmæssig erfaring. Jeg har en HD fra CBS, er uddannet idrætslærer og socialrådgiver, og har 8 års erfaring med at arbejde med mennesker bl.a. som ungerådgiver, samtalegruppeleder, mentor og idrætsinstruktør for fængselsindsatte.

Privat og professionelt er jeg optaget af andres velbefindende. Min mission i tilværelsen er at støtte andre i at udnytte deres fulde potentiale og opnå det liv, der er godt for dem.

Mia Alfred Andersen

Mia Alfred Andersen

Mentor

Jeg er uddannet socialrådgiver og interesserer mig særligt for, hvordan mennesker kan komme ud af tilstande hvor de føler sig overvældet af bekymringer eller oplever stærke symptomer på stress, angst eller tristhed.

Jeg har arbejdet med kognitive arbejdsmetoder i mange år, og er igang med en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse i kognitiv terapi. 

Jamil Farah Mehdi

Jamil Farah Mehdi

Mentor

Jeg er uddannet systemisk coach og har mange års erfaring, som mentor for unge og voksne.

I mit arbejde er mit fokus at skabe refleksioner samt fremhæve den positive livsfortælling og lade denne være bærende for hvert enkelte menneskes selvopfattelse. Jeg har fokus på muligheder frem for begrænsninger, og min overbevisning er at alle har en givende livsfortælling, som kan anvendes positivt i processen mod en sundere og lysere fremtid.

Jeg brænder for at arbejde med mennesker og jeg elsker at være med til at gøre en forskel. Jeg tror på at man selv er herre over sit liv, og at man, med den rette støtte, kan bryde mønstre samt nå sine mål og drømme. Vi kan alle hver især gøre kloden til et bedre sted, ved at starte med os selv.

Afshin Firouzi

Afshin Firouzi

Mentor

Jeg har i 15 år kombineret mine erfaringer fra det sociale og kreative arbejde, udfra et stærkt ønske om, at fange det mindste glimt i ethvert menneske.
At skabe stærke relationer og drivkraft, der vil give lysten til, at mine borgere kan selvstændiggøre sig selv, og få selv de hårdest fysisk og psykisk ramte til at følge deres drømme.
Jeg bruger mine pædagogiske kompetencer som coach/mentor og kontaktperson, samt min kreative faglighed fra musik, teater og filmbranchen i en kombination, hvor jeg udforsker undervisning- og coachingforløb på en ny og spændende måde.
Jobcentre, opholdssteder, sikret institutioner, krisecentre, asylcentre, kommunale samt private skoletilbud er nogle af de områder jeg har været indover med min ekspertise.

Jeg ønsker at give mine borgere den støtte vi sammen kan finde i processen, der vil fungere allerbedst for det enkelte individ.

 

Heidi Jensen

Heidi Jensen

Jobcoach